Expertise > Energiebesparing en duurzaamheid (BEM)


Energiebesparing en duurzaamheid (BEM)

Beekink Installatieadviseurs garandeert vooraf al duidelijkheid over energiekosten, investeringskosten en onderhoudskosten

Mooie praatjes kennen we allemaal als het gaat over energiebesparingen die we kunnen behalen als we investering A of B gaan doorvoeren. Vaak worden ons koeien met gouden hoorns beloofd, maar de eindafrekening van de energiekosten blijkt in veel gevallen toch stukken duurder dan ons was voorgespiegeld, zeker in relatie met de investeringen.

Willen we niet allemaal duidelijkheid over de energiekosten die we moeten gaan betalen? Vage uitlatingen en oncontroleerbare berekeningen die nergens mee te vergelijken zijn brengen ons niet verder en leveren uitsluitend ergernissen op. Bij investeerders is grote behoefte aan een betrouwbaar en begrijpelijk energieberekeningsmodel.

Beekink Installatieadviseurs heeft zo’n model zelfstandig ontwikkeld en met succes op tal van projecten toegepast. Dit Bouw Energie Model “BEM” werkt aan een betere toekomst.

In BEM worden alle parameters van energiestromen worden opgegeven. Door de berekeningen in het model worden de mogelijkheden, de investeringen, de haalbaarheid en de exploitatie van het gebouw inclusief de diverse installatiemogelijkheden vastgesteld.

BEM:
Betrouwbare, nauwkeurige, inzichtelijke en vergelijkbare energiebesparingsberekeningen. Vooraf!

Neem contact op met Bas van de Vaart voor meer informatie of vragen.
b.vd.vaart@beekink.com

Download hier het Energiebesparing en Duurzaamheid informatieblad als pdfProjecten


Beekink Installatieadviseurs - Kleinpolderlaan 6 - 2911 PA Nieuwerkerk aan den IJssel - 0180 - 311 064