Expertise > Bouw Informatie Model


Bouw Informatie Model

BIM, iedereen praat er over, maar Beekink Installatieadviseurs doet het gewoon. Geheel volgens onze no-nonsense mentaliteit, onze betrokkenheid bij het proces en passie voor het vak. Al in 2010 zijn wij ons gaan oriŽnteren en hebben ons laten informeren over de mogelijkheden van het BIM'men. Daarbij zijn we zo enthousiast geworden over de mogelijkheden en voordelen dat we kort daarna hebben besloten in te stappen in de BIM-trein.

Na de nodige trainingen is Beekink Installatieadviseurs half 2011 gestart met diverse projecten en inmiddels zijn we volledig overtuigd van de voordelen van het BIM'men. En niet alleen de voordelen voor ons als ontwerpende partij, maar ook voor onze opdrachtgevers.
Een betere communicatie en afstemming tussen de diverse ontwerpende partijen leidt tot een beter uitgewerkt ontwerp. Uitgebreide berekeningsmogelijkheden, geÔntegreerd in de tekensoftware, helpen daarbij om in iedere fase te kunnen toetsen. Daarnaast biedt het meer mogelijkheden om de ontwerpen te presenteren en toe te lichten. bij de opdrachtgever.

Beekink Installatieadviseurs heeft de beschikking over Autocad, Revit MEP en SmartRevit Magicad. Door middel van deze softwaretools kunnen wij gegevens uitwisselen met nagenoeg alle gangbare softwarepakketten voor bouwkundige-, constructieve- en overige ontwerpers.

3D-model werktuigbouwkundige installatie Koninging Wilhelminaschool.

Neem contact op met Martin Blom voor meer informatie of vragen.
m.blom@beekink.comDownload hier het BIM informatieblad als pdfProjecten


Beekink Installatieadviseurs - Kleinpolderlaan 6 - 2911 PA Nieuwerkerk aan den IJssel - 0180 - 311 064