Expertise > Klimaattechniek


Klimaattechniek

De beleving van een gebouw wordt mede bepaald door de luchtkwaliteit en de temperatuur binnen het gebouw en de mate waarop men hier zelf invloed op kan uitoefenen.

In gebouwen met een gezond, comfortabel binnenklimaat functioneren mensen beter. Het binnenklimaat wordt bepaald door de luchttemperatuur, stralingstemperatuur, temperatuurgradiŽnt, relatieve vochtigheid, luchtsnelheid/tocht etc. en door de luchtkwaliteit (CO2 gehalte, mate van verontreiniging etc.).

Dankzij de klimaattechniek kunnen we een ruimte klimatologisch aanpassen aan datgene wat zich in die ruimte bevindt. Simpel gezegd houdt een klimaatsbeheersingsinstallatie het binnenklimaat in een ruimte comfortabel. Moderne klimaattechniek bestaat uit een combinatie van verschillende technieken. Onze klimaattechnici hebben daarom ook niet alleen kennis van luchttoestanden en luchtstromingen, maar ook van regeltechniek, verwarmingstechniek en koeltechniek. Door integratie van deze technieken wordt een optimale aftstemming van energieconcepten bereikt, wat leidt tot lage gebruikskosten.

>> Download hier het Klimaattechniek informatieblad als pdfProjecten


Beekink Installatieadviseurs - Kleinpolderlaan 6 - 2911 PA Nieuwerkerk aan den IJssel - 0180 - 311 064