Expertise > Regeltechniek


Regeltechniek

Met een Gebouwbeheersysteem (GBS) kan op afstand vanaf een centrale plek de werking van de gebouwinstallaties worden gemeten, geregistreerd en bewaakt. Ook kan op afstand ingegrepen worden in de besturing en regeling van de installaties

In gebouwen zijn vaak behalve een klimaatregelsysteem ook regelsystemen aanwezig voor o.a. verlichting, toegangscontrole, zonwering, inbraak- en branddetectie. Wanneer de functionaliteit van deze afzonderlijke installaties wordt ge´ntegreerd tot een centraal gebouwbeheersysteem is er sprake van gebouwautomatisering. Zo kunnen onderhouds- beheer- en energiekosten worden verlaagd.

Vaak is door goed te kijken naar bestaande regelingen en daar simpele verstellingen in te doen grote vooruitgang te boeken, op gebied van zowel het gebouwcomfort als het energiegebruik. Het betrekken van de gebruiker bij de regeling, via gebruikers adaptieve en -educatieve regelingen, is hiervoor essentieel. U krijgt informatie van de vele mogelijkheden en onmogelijkheden en kunt hiermee een duidelijke keuze maken.Neem contact op met Bas van de Vaart voor meer informatie of vragen.
b.vd.vaart@beekink.com


Download hier het Regeltechniek informatieblad als pdfProjecten


Beekink Installatieadviseurs - Kleinpolderlaan 6 - 2911 PA Nieuwerkerk aan den IJssel - 0180 - 311 064