Nieuws


Nieuws

Energielabel
Energielabel

Beschikt u al over geldige energielabels voor uw vastgoed? De overheid gaat hier intensiever op controleren. Ook worden de eisen rond het energielabel in de komende jaren strenger. Vanaf 2023 is voor de meeste kantoorpanden vanaf 100m2 energielabel C of hoger verplicht. Er zijn concrete plannen...lees meer

Ventilatiemeting
Ventilatiemeting
Beekink Installatieadviseurs controleert als onafhankelijk installatieadviesbureau de capaciteit van uw ventilatie-installatie conform het Bouwbesluit 2012 en de NEN 1087.

De lucht in gebouwen raakt snel verontreinigd. Door ruimten te ventileren vervangen we de verontreinigde lucht ...lees meer
Beslisboom Verduurzaming Scholen
Beslisboom Verduurzaming Scholen
Het binnenklimaat op scholen is de laatste tijd weer regelmatig in het nieuws. De kwaliteit laat vaak te wensen over. Dit wordt veelal veroorzaakt door verouderde of ontbrekende voorzieningen voor goede ventilatie.

Naast de wensen en eisen aan ventilatie is er met het energieakkoord een...lees meer
Ambitieus naar 2018!
Ambitieus naar 2018!
Het afgelopen jaar heeft Beekink Installatieadviseurs op een prettige manier met iedereen samen mogen werken. Dit heeft geresulteerd in vele mooie projecten en vooral tevreden opdrachtgevers. Wij hopen deze samenwerking ook in 2018 weer nader gestalte te kunnen geven.

Met de het huidige p...lees meer

Projecten


Beekink Installatieadviseurs - Kleinpolderlaan 6 - 2911 PA Nieuwerkerk aan den IJssel - 0180 - 311 064