Installatieadvies

Installatieadvies bij nieuwbouw en renovatie

Laat u binnenkort een (bedrijfs)pand bouwen of renoveren? Hoe geeft u vorm aan de technische installaties? Met de juiste keuzes verhoogt u het rendement van uw bouwinvestering én voorkomt u kostbare aanpassingen achteraf. Werk daarom vanaf het begin samen met een deskundige en onafhankelijke installatieadviseur.

Het team van Beekink staat voor u klaar. Voor slimme toepassingen op het gebied van elektro- en klimaattechniek. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame oplossingen en energievraagstukken.

 

Wat doet Beekink voor u?

Een veilig en comfortabel woon- en werkklimaat. Kostenbesparingen en verantwoord energieverbruik. Een goed doordacht installatieconcept levert veel op. Wat heeft u hiervoor nodig?

 

Laat ons u helpen met

  • Concreet maken van ‘de vraag achter de vraag’
  • Onafhankelijk advies in begrijpelijke taal
  • Uitgewerkt en praktisch werkplan

 

Bouwteam

Stelt u een bouwteam samen? Dan schuiven wij graag aan. Bent u als installateur of architect bij een bouwproject betrokken? Wij werken graag met u samen. Voor een installatieconcept dat naadloos aansluit op de wensen van uw opdrachtgever.

Start u binnenkort met een project waarin installatietechniek de hoofdrol speelt? Als u wilt verzorgen wij voor u het totale projectmanagement.

 

Installatieadvies als second opinion

Heeft u een installatieconcept van een derde partij en wilt u een second opinion? Dan onderzoeken we voor u of het de beste oplossingen biedt in uw situatie. Onafhankelijk en objectief.

 

Advies over bestaande installaties

Twijfelt u aan een bestaande technische installatie? Omdat u klachten krijgt over het binnenklimaat bijvoorbeeld? Wij zoeken naar de oorzaak en adviseren u over de beste oplossing. Ook wanneer we het onderhoud en beheer van uw installaties verzorgen.

 

Neem vrijblijvend contact op

Kiest u ook voor de zekerheid van onafhankelijk en deskundig installatieadvies? Neem dan in een vroeg stadium van uw project contact met ons op. Samen bekijken we wat de beste oplossingen zijn binnen uw project.