Wat we doen

In nauw overleg met u als opdrachtgever en andere betrokkenen in het bouwproces ontwerpen we toekomstbestendige oplossingen voor al uw installatievraagstukken.

Wie we zijn

De mensen van Beekink Installatieadviseurs weten waar ze over praten en delen graag hun kennis, visie en ervaring. Maak kennis met ons enthousiaste en creatieve team.

Hoe we werken

Ruim 30 jaar ervaring is een stevige basis voor onze eigen ontwerpfilosofie. U ziet onze visie en aanpak terug in ons zelfontwikkelde 7-stappenplan.

Ons pand

Waar werken wij?

Welkom

Beekink Installatieadviseurs geeft u graag een online rondleiding door het kantoor, waar wordt gewerkt aan allerlei projecten door ons team.

No-nonsens

U gelooft toch ook in een no-nonsense mentaliteit, betrokkenheid bij het proces en passie voor het vak. Dát is de basis om ons werk te doen en een constructieve bijdrage te leveren aan ieder bouwproces.

Kantoor De Saffier

Ons kantoorpand hebben wij de afgelopen jaren getransformeerd naar een Energielabel A. Met onder andere een warmtepomp en energiezuinige verlichting.

Duurzame omgeving

Niet alleen ons kantoorpand hebben wij op een duurzame wijze in gebruik. Tevens is het wagenpark van Beekink Installatieadviseurs uit Hybride en Plug-in Hybride voertuigen

283

Jaren ervaring

158

Aantal projecten

321

Aantal platen

556

Aantal KM Kreidler

Missie en visie

Hoe laat u technische installaties voor u werken? Welke toepassingen van klimaat- en elektrotechniek zorgen voor maximaal rendement? Het team van Beekink Installatieadviseurs werkt dagelijks aan grote en kleinere vraagstukken waarbij deze uitgangspunten centraal staan.

 

Wij brengen uw gebouw tot leven

Van rijksoverheid tot scholengemeenschap, van architect tot aannemer en installateur. Samen met zeer uiteenlopende partijen werken we aan een veilige en comfortabele woon- en werkomgeving.

Wij brengen uw gebouw tot leven. Binnen de context van uw situatie en wensen doen we dit op ‘eigen wijze’. Met slimme toepassingen van installatietechniek en met oog voor duurzaamheid.

 

Lees meer over onze expertises:

 

 

Wat heeft u nodig?

In elke fase van het bouwproces gaan wij aan de slag met uw installatievraagstukken. Dit doen we met een flinke dosis creativiteit, ervaring en enthousiasme. U zult merken dat wij veel vragen stellen. Dat is niet voor niets. Om de beste oplossing te vinden moeten we eerst weten wat u nodig heeft.

 

Toegankelijk

Als installatiepartner zijn we betrokken en toegankelijk. Naast adviezen in begrijpelijke taal kunt u daarom rekenen op ontwerpen die direct toepasbaar zijn voor de vakmensen die ze realiseren. Toegankelijkheid is belangrijk voor succesvolle samenwerking en effectieve oplossingen.

 

Zitten we binnenkort bij u aan tafel?

Zoekt u innovatieve en duurzame oplossingen voor uw installatievraagstukken? Kiest u voor een praktische benadering waarbij uw behoefte centraal staat? Maak dan kennis met onze aanpak en onze adviseurs.

 

Neem contact met ons op om uw vragen te bespreken of om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking.

Team

Maak kennis met de mensen van Beekink Installatieadviseurs.

Bas van de Vaart
Adviseur

Makkelijk in omgang, punctueel, flexibel en gedreven. Blijft doorgaan en is pas tevreden als de beste oplossing er is.

Henry van den Berg
Adviseur E-installaties

Geduldig, betrokken, stabiel, nauwgezet, vriendelijk en ontspannen. Komt op voor zijn idealen en overtuigingen. Door de passie voor z’n vak deskundig en altijd goed voorbereid.

Wim van Genderen
Adviseur W-installaties

Ontspannen, gastvrij, meevoelend, geduldig, open minded en altijd een positieve insteek. Als teambuilder altijd op zoek naar de beste samenstelling, resultaat en goede sfeer.

Steven Kol
Adviseur

Gericht op het hoogste resultaat waarbij de eisen en wensen van de opdrachtgever centraal gesteld zijn. Behoudt daarbij kritisch de focus op het einddoel en een maximalisatie van de mogelijkheden binnen de (project)opdracht.

Ontwerpfilosofie

Projecten van Beekink varieren van nieuwbouwprojecten en renovaties tot technische renovaties en detailberekeningen.

 

Projecten voeren we uit in opdracht van uiteenlopende opdrachtgevers  zoals het Rijksvastgoedbedrijf, zelfstandige architecten en grote en kleinere aannemers en installateurs.

 

Door de variatie in projecten is het onmogelijk om een standaard aanpak te hanteren. Wat we wel nastreven is een eenduidige aanpak. Hiervoor baseren we ons op onze eigen ontwerpfilosofie met 7-stappenplan.

7 Stappen ontwerpfilosofie
Beekink Installatieadviseurs brengt uw gebouw tot leven in slechts 7 stappen.
Analyse
Het samenstellen van een plan van aanpak afgestemd op het einddoel van onze opdrachtgever
Visualisatie
Voorontwerp passend bij uw belevingswereld
Ontwerp
Definitief ontwerp/model met herleidbare berekeningen
Contractvorming
Bestek en contractstukken met Beekink als commissioningmanager
Realisatie
Uitvoeringsbegeleiding en bewaking van kwaliteit en kosten
Evaluatie / Evoluatie
Nazorg en optimalisatie t.b.v. energie en comfort
Exploitatie
Strategisch beheer en onderhoud t.b.v. gebouwoptimalisatie