Wat doen we voor u?

Gebouwen op ‘eigen wijze’ tot leven brengen. Met duurzame en slimme toepassingen van elektro- en klimaattechniek. Dat is wat we doen. Wat dit voor u betekent? Op basis van uw wensen creëren we een veilige en comfortabele woon- en werkomgeving en zorgen we voor meer rendement van uw vastgoed.

 

lees meer

Wie zijn wij?

Bij Beekink staat een enthousiast team van specialisten voor u klaar. Dagelijks werken we met veel plezier aan oplossingen voor installatievraagstukken van grote en kleinere organisaties. We zijn gericht op samenwerking met opdrachtgevers en andere specialisten binnen het bouwproces.

 

lees meer

Wat heeft u nodig?

Om u zo goed mogelijk te helpen werken we bij Beekink vanuit 3 verschillende pijlers: Installatieadviseurs voor complete concepten
Vastgoedinspecties voor onderhoud en beheer
iSupport voor specifieke ondersteuning tijdens het ontwerpproces

 

Beekink

Installatieadviseurs

Persoonlijke betrokkenheid, jarenlange kennis en ervaring, een praktische benadering, service en focus op samenwerking. Het zijn belangrijke instrumenten die Beekink Installatieadviseurs sinds 1989 inzet bij het oplossen van uw vraagstukken rond de technische installaties in uw (bedrijfs)gebouw.

 

Duurzame toepassingen van elektro- en klimaattechniek zijn voor ons altijd een belangrijk uitgangspunt geweest. Onze ambitie? Meer doen dan de wet minimaal van u vereist. Met het oog op het milieu maar ook op de steeds strenger wordende eisen.

 

Werkt u aan plannen voor nieuwbouw of renovatie van onroerend goed en zoekt u een vertrouwde partij om uw project in goede banen te leiden? Zoekt u een “regisseur” met jarenlange kennis en ervaring als het om vastgoedbeheer- en onderhoud gaat?

 

Wat uw vraag of behoefte ook is, wij denken met u mee en laten u graag zien hoe u het comfort van uw gebruikers op peil houdt (of verbetert) en hoe u grip krijgt op de kosten en de staat van onderhoud van uw gebouw.

 

Lees meer over onze dienstverlening op de website van Beekink Installatieadviseurs.

Beekink

Vastgoedinspecties

Het rendement van uw vastgoed vergroten én meer tijd vrijmaken voor primaire bedrijfsprocessen. Klinkt goed, toch? Het is mogelijk met de producten (bouwstenen) van Beekink Vastgoedinspecties. Kom in actie, voorkom (kostbare) verrassingen en breng rust en overzicht in uw vastgoedportefeuille. Met de modulaire opbouw van ons aanbod bepaalt u zelf wat u afneemt.

 

Beekink Vastgoedinspecties biedt u 8 verschillende bouwstenen:

  • Vastgoed quickscan
  • Oppervlaktemeting
  • Conditiemeting NEN 2767
  • MJOP
  • Documentensupport en vastgoeddossier
  • Energie-analyse en energielabel

 

Wilt u meer weten over deze bouwstenen?  Ga dan naar de website van Beekink Vastgoedinspecties.

Beekink

iSupport

Ontwerpt u zelf installaties? Wij leveren specifieke kennis en producten om u te helpen bij het ontwerpproces. Geen eenheidsworst of specials maar de Beekink standaard. Wat dit betekent? Wij zien vaak overeenkomsten in klantvragen en weten hierdoor snel wat u nodig heeft. Natuurlijk bekijken we elke klantvraag apart, geen project is tenslotte hetzelfde. Via Beekink iSupport beschikt u over specifieke kennis en kunde waarmee u snel verder kunt met uw project.

 

U bepaalt zelf wat u afneemt. Van calculaties tot rapportages en alles ertussenin. Wilt u alleen een paar uur kennis inhuren of juist een complete uitwerking laten maken? Beekink iSupport heeft ook de technisch specialist, projectleider, BIM-coördinator of uitwerk/begeleidingsteam in huis.

 

Kijk op de website van Beekink iSupport voor meer informatie.